Φωτια Νεα Μακρη : Se E3eli3h H Megalh Fwtia Sth Nea Makrh Newspepper / Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής.

Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής.

Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Se Yfesh H Fwtia Sth Nea Makrh Ypopsies Gia Emprhsmo Upd Skai
Se Yfesh H Fwtia Sth Nea Makrh Ypopsies Gia Emprhsmo Upd Skai from www.skai.gr
23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:

Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά σε δύο μέτωπα εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη, αργά το βράδυ της δευτέρας. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα, τόσο λόγω της . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής.

Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Ypo Meriko Elegxo H Fwtia Sth Nea Makrh Kataggelies Gia Emprhsmo Photo Videos Hellasjournal Com
Ypo Meriko Elegxo H Fwtia Sth Nea Makrh Kataggelies Gia Emprhsmo Photo Videos Hellasjournal Com from hellasjournal.com
Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά σε δύο μέτωπα εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη, αργά το βράδυ της δευτέρας. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα, τόσο λόγω της .

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:

Φωτιά σε δύο μέτωπα εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη, αργά το βράδυ της δευτέρας. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα, τόσο λόγω της . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να .

23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Hpho6xpqsz0khm
Hpho6xpqsz0khm from s.tvopen.gr
Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά σε δύο μέτωπα εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη, αργά το βράδυ της δευτέρας. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας.

Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να .

23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα, τόσο λόγω της . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά σε δύο μέτωπα εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη, αργά το βράδυ της δευτέρας. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:

Φωτια Νεα Μακρη : Se E3eli3h H Megalh Fwtia Sth Nea Makrh Newspepper / Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής.. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα, τόσο λόγω της .